Skip to main content

Rådgivning

Även om du är en helt utmärkt snickare, frisör, företagsledare eller försäljare så ställs du som ledare av ett företag ibland inför stora eller svåra beslut.

Beslut du inte riktigt vet dina eller andra förutsättningar för, eller kan se konsekvenserna av. Då hjälper vi dig, som din byrå vet vi dina förutsättningar och har kunskaperna att vara en ekonomikonsult som hjälper dig se konsekvenserna. Och vi vill att det går bra för dig, så klart. Av erfarenhet vet vi att det som lönar sig mest för våra kunder är just rådgivning och konsultation.
Rådgivningen lägger vi ovanpå våra andra tjänster, och den ingår i dem allihop. Det är här vi kan göra stor skillnad för dig.

Mycket större skillnad i resultat än vad det faktiskt kostar. Många ser sin revisor som ett bollplank, och det vill vi också vara. Vi tror bara att vi har lite bättre studs, och våra kunder brukar berömma oss för snabba och korrekta råd. Vi driver ju också ett företag, och med våra kunskaper och vår insyn kan vi hjälpa dig i alla aspekter i vardagen på ditt företag.
Konsultation är det som företag och företagare kan tjäna mest på. Både från början när du bygger upp verksamheten, eller senare när du gör större affärer med större insatser – och förhoppningsvis större vinster. Räkna med oss först, då blir oddsen bättre!

Saker du kan bolla med oss, och räkna med råd

Bolagsstruktur och bolagsformer
Generationsskifte
Samarbeten och avtal
Skatt
Bolagsverket
Analys
Värdering
Försäljning
Kapitalisering
Budget och prognos