Skip to main content

Skatt

Skatt är en del av företagande, en del som förändras och som har många sidor.

Man ska inte fuska, men man bör tänka igenom vad man gör. Betala skatt, men gör det genomtänkt – skatterådgivning är något som både du, ditt företag och din personal tjänar på.

Vad händer när du säljer företaget eller går i pension? Hur ser framtiden ut? Vad händer när ägarförhållanden ändras? När du anställer eller investerar? Importerar eller exporterar du, vem betalar vad?

När det gäller skatt så går det precis som med andra tjänster ihop med rådgivning. Men bredvid skatterådgivning kan vi mer praktiskt och arbetsmässigt förenkla för dig på flera sätt – till exempel med momshantering, rapporter och skatt på löner. Men också i beräkning och skattearbete kring fastighetsaffärer och ändrade ägareförhållanden.

Vad innebär min K-10? Går det att göra något bättre eller smartare? Betalar jag för mycket skatt?

Att ett företag går bra behöver inte alltid betyda att företagaren har en hel massa pengar. Det gäller att tänka igenom och placera och kapitalisera på rätt sätt. Vi vet hur.

Blir det bakläxa på deklarationen? Har jag glömt något?

Självklart hjälper vi dig med deklarationen och arbete runt och med den. Ofta leder även den till en viss rådgivning, vi hittar saker du kan förbättra och som du kan tjäna på. Fråga våra kunder. Och oss, så klart – det är därför vi är här.